Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g33g40kcal1.1g1.2g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g184kcal3.4g10g13.6g2.8g
Valittu annoskoko122g92kcal1.7g5g6.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g46kcal0.9g2.5g3.4g0.7g
Arvot/100g100g76kcal1.4g4.1g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600