Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)5.6g3.9kcal0.6g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g365kcal29g6g24.6g2.6g
Valittu annoskoko122g183kcal14.5g3g12.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna61g91kcal7.3g1.5g6.2g0.7g
Arvot/100g100g150kcal11.9g2.5g10.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490