Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.8g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Herne 21g14kcal1.1g1.9g0.1g0.6g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g108kcal8.2g3.8g6.2g1.2g
Valittu annoskoko122g54kcal4.1g1.9g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna61g27kcal2.1g1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.6g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061