Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g6.2g23kcal0.5g4.8g0.1g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g25g43kcal5g0g2.5g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)25g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g151kcal12g11.8g6g0.8g
Valittu annoskoko122g76kcal6g5.9g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g38kcal3g3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g62kcal4.9g4.8g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732