Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)20g27kcal4g0g1.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g8.3g21kcal1.2g0.3g1.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5g14kcal0.9g0g1.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g42g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g25g16kcal0.4g3.7g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g21g31kcal0.3g0.7g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g274kcal14.8g16.2g16.8g0g
Valittu annoskoko122g137kcal7.4g8.1g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna61g69kcal3.7g4.1g4.2g0g
Arvot/100g100g113kcal6.1g6.6g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267