Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 31g34kcal7.2g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g16g11kcal0.4g2.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 7.8g5.5kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.3g2.6kcal0g0.5g0g0g
Ruusukaali 31g7.6kcal0.4g0.6g0.2g0.8g
Pinaatti 31g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g148kcal17g8.2g3.2g2.8g
Valittu annoskoko122g74kcal8.5g4.1g1.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g37kcal4.3g2.1g0.8g0.7g
Arvot/100g100g61kcal7g3.4g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680