Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.8g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g30kcal0.8g5g0.8g0.8g
Valittu annoskoko122g15kcal0.4g2.5g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g8kcal0.2g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720