Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.5g0g2.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g111kcal10.6g4.4g5.2g2.2g
Valittu annoskoko122g56kcal5.3g2.2g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g28kcal2.7g1.1g1.3g0.6g
Arvot/100g100g46kcal4.3g1.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732