DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 73g20kcal0.9g3g0.1g1.5g
Voi vähäsuolainen 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Siirappi 2.1g6.2kcal0g1.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g214kcal15.6g9.8g11.4g3.2g
Valittu annoskoko122g107kcal7.8g4.9g5.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g54kcal3.9g2.5g2.9g0.8g
Arvot/100g100g88kcal6.4g4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464