Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g6.6g22kcal0.9g4.1g0.2g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)34g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g20g22kcal4.9g0g0.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)8.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika, punainen5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, tuore6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g22g22kcal0.6g1g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g176kcal14.4g18.8g4.8g3g
Valittu annoskoko122g88kcal7.2g9.4g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna61g44kcal3.6g4.7g1.2g0.8g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026