Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g31g78kcal4.7g0.3g6.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi13g63kcal1.5g0.1g6.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Salsa medium (Rainbow)10g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g4.7g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kesäkurpitsa23g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g352kcal13.8g8.2g29.8g1.8g
Valittu annoskoko123g176kcal6.9g4.1g14.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g88kcal3.5g2.1g7.5g0.5g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.3g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274