Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g39g12kcal0.6g1.8g0.2g1g
Atria broilerin fileesuikale naturell47g52kcal10.8g0g1g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g311kcal25.4g6.8g19.8g2.4g
Valittu annoskoko122g155kcal12.7g3.4g9.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g78kcal6.4g1.7g5g0.6g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.8g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211