Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.2g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Voi ingman4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.2g0.3g0.8g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g46g155kcal5.6g30.6g1.1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g546kcal16.6g95.8g10g9.6g
Valittu annoskoko123g273kcal8.3g47.9g5g4.8g
Annoskoko puolitettuna61g137kcal4.2g24g2.5g2.4g
Arvot/100g100g223kcal6.8g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565