Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 78g49kcal2.3g3.7g2.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta25g91kcal3.3g17.7g0.5g0.9g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g357kcal15.4g43g13.2g1.8g
Valittu annoskoko123g179kcal7.7g21.5g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g89kcal3.9g10.8g3.3g0.5g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356