Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 19g132kcal0.1g0.1g14.9g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g19g91kcal0.7g11.3g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 20g79kcal0g19.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.4g4.7kcal0.3g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g856kcal12.4g100.6g44.2g1.8g
Valittu annoskoko123g428kcal6.2g50.3g22.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g214kcal3.1g25.2g11.1g0.5g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594