Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 36g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Punajuuri 5.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g89kcal7.2g6.6g3.8g2.2g
Valittu annoskoko123g45kcal3.6g3.3g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g22kcal1.8g1.7g1g0.6g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374