Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu42g125kcal1.7g1.7g12.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Katkarapu 17g11kcal2.4g0g0.2g0g
Sieni-sipulihakkelus 21g5.6kcal0.3g0.6g0.1g0.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g10g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli mauste0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g330kcal11.2g8.6g27.8g1.2g
Valittu annoskoko123g165kcal5.6g4.3g13.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna61g83kcal2.8g2.2g7g0.3g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636