Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.24g85kcal3.2g16.5g0.6g0.9g
Kevytmaito (Valio)75g34kcal2.4g3.6g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g349kcal16.4g40.4g13.2g1.8g
Valittu annoskoko123g174kcal8.2g20.2g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g87kcal4.1g10.1g3.3g0.5g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000