Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original2.1g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 28g42kcal0.7g2.8g3.1g0g
Tilli, tuore 7g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Kananmuna, keitetty 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g165kcal7.6g11g10g3.4g
Valittu annoskoko123g83kcal3.8g5.5g5g1.7g
Annoskoko puolitettuna61g41kcal1.9g2.8g2.5g0.9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.5g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233