Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g56g93kcal11.3g0g5.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g42g10kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)14g23kcal0.4g0.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g297kcal25.2g4.4g20.4g1.8g
Valittu annoskoko123g148kcal12.6g2.2g10.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g74kcal6.3g1.1g5.1g0.5g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461