Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen54g14kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti18g49kcal0.6g1g4.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 14g32kcal2.3g0.1g2.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio2.3g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g319kcal21.4g7.2g22.8g2.2g
Valittu annoskoko123g159kcal10.7g3.6g11.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g80kcal5.4g1.8g5.7g0.6g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317