Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty56g79kcal2.9g15.7g0.4g1.9g
Chorizo makkara, annos 100g38g97kcal4.1g1.9g8.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)23g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g389kcal14.2g37.6g20g3.8g
Valittu annoskoko123g195kcal7.1g18.8g10g1.9g
Annoskoko puolitettuna61g97kcal3.6g9.4g5g1g
Arvot/100g100g159kcal5.8g15.3g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332