Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 51g20kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g8.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g45kcal3.8g0g3.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 21g29kcal0.5g6.4g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g14g35kcal2.7g0g3.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g14g17kcal0.5g0.5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g302kcal16.2g23g16.2g3.2g
Valittu annoskoko123g151kcal8.1g11.5g8.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g76kcal4.1g5.8g4.1g0.8g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059