Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g29kcal1.2g4.6g0g1.8g
Valittu annoskoko123g14kcal0.6g2.3g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g7kcal0.3g1.2g0g0.5g
Arvot/100g100g12kcal0.5g1.9g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985