Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 25g19kcal4.4g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.8g5.3kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g132kcal12.2g13.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko123g66kcal6.1g6.9g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g33kcal3.1g3.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g54kcal5g5.6g1.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519