Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lapinliha,poronkäristys 750g23g32kcal4.9g0.2g1.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow13g10kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g39kcal3g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g168kcal17g4.4g9.8g1.2g
Valittu annoskoko123g84kcal8.5g2.2g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna61g42kcal4.3g1.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710