Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lehtiselleri 2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g81kcal1.4g8.2g4.6g2g
Valittu annoskoko123g40kcal0.7g4.1g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna61g20kcal0.4g2.1g1.2g0.5g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.3g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944