Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss39g29kcal0.5g7g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g37g58kcal6.9g0g3.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)20g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0g
Kevytkerma10g13kcal0.3g0.5g1g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g2.1g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g242kcal16.6g18.2g11.4g0.2g
Valittu annoskoko123g121kcal8.3g9.1g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna61g61kcal4.2g4.6g2.9g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920