Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g33g18kcal0.5g2.1g0.8g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g16g27kcal0.4g0.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g210kcal14.2g9.4g12.4g1.4g
Valittu annoskoko123g105kcal7.1g4.7g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g53kcal3.6g2.4g3.1g0.4g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348