Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 750g2476kcal15g22.5g262.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g125g500kcal0g125g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g150g96kcal5.2g0.3g37.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g45g147kcal3.4g24.3g3.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g6536kcal57g358.8g606.2g2.4g
Valittu annoskoko1220g3268kcal28.5g179.4g303.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna610g1634kcal14.3g89.7g151.6g0.6g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761