Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g375g394kcal54.4g16.9g7.5g20.6g
Sipuli 163g49kcal2g7.8g0.3g2.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g626g156kcal8.1g26.3g1.3g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 19g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g1547kcal135g114.2g48.6g48.4g
Valittu annoskoko1220g773kcal67.5g57.1g24.3g24.2g
Annoskoko puolitettuna610g387kcal33.8g28.6g12.2g12.1g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740