Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3279g10509kcal877.7g0g784.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g410g426kcal32.4g66.8g2.5g8.2g
Sipuli (kuorittu)1230g332kcal16g59g2.5g20.9g
Kookosöljy 100g82g727kcal0.7g0g81.3g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g4344g2216kcal60.8g325.8g47.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g123g92kcal9.2g11.7g0.6g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g410g123kcal4.1g24.6g4.1g12.3g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)123g92kcal1.4g19.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29033kcal2004.6g1015.2g1847.6g84.6g
Valittu annoskoko10000g14517kcal1002.3g507.6g923.8g42.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7258kcal501.2g253.8g461.9g21.2g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536