Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 379g287kcal7.1g58.5g0.8g3.8g
Tomaatti 126g29kcal0.7g4.3g0.4g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g48g78kcal3.9g1.9g6.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g193g106kcal6g12.3g3.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa251g326kcal45.2g3.3g13.8g0g
Oliiviöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 5.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2443g1941kcal127.4g166.2g79.8g13.2g
Valittu annoskoko1222g971kcal63.7g83.1g39.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna611g485kcal31.9g41.6g20g3.3g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634