Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl432g1512kcal60.5g2.2g138.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g168g129kcal9.6g18.3g0.5g0g
Piparjuuri, annos 10g24g8.9kcal1.1g2.6g0.1g1.8g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 120g468kcal2.6g2.6g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g4366kcal153.8g74.4g379.4g11.8g
Valittu annoskoko1224g2183kcal76.9g37.2g189.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna612g1092kcal38.5g18.6g94.9g3g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940