Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore238g24kcal1.4g4g0.2g1.7g
Sipuli, kokonainen 50g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.2g
Omena, ulkomainen kuorittu476g195kcal1g44.8g0.5g8.6g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)476g286kcal16.2g21.4g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g1028kcal38g143.6g35g21g
Valittu annoskoko1224g514kcal19g71.8g17.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna612g257kcal9.5g35.9g8.8g5.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500