Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g556g667kcal83.4g38.9g16.7g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g270g178kcal40.5g0g1.9g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g300g481kcal6.3g11.4g45.1g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Oivariini, 60 (100g)23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g2945kcal262.6g108.2g154.8g2.6g
Valittu annoskoko1224g1472kcal131.3g54.1g77.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna612g736kcal65.7g27.1g38.7g0.7g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179