Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 284g93kcal1.8g15.8g0.6g7.2g
Sokeri 163g661kcal0g162.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g115g401kcal1.9g102g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 248g311kcal27.2g0.6g22.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 229g787kcal23.4g160.4g2.8g8g
Grahamjauho 46g150kcal4.8g27.8g1g4.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g46kcal0g11.3g0g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g28g91kcal2.2g16.8g0.5g5.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 92g649kcal0g0g73.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g6407kcal123.6g1001.6g201g49.8g
Valittu annoskoko1224g3204kcal61.8g500.8g100.5g24.9g
Annoskoko puolitettuna612g1602kcal30.9g250.4g50.3g12.5g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604