Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Selleri, annos 50g120g17kcal1.2g3.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Herkkusieni 138g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Hillosipuli, Rainbow90g32kcal0.8g6.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g81kcal0g0g9g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria480g528kcal100.8g0g12g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g9g4.9kcal0.4g0.7g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g9g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g9g6.7kcal0.7g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g1586kcal221.4g62.2g44.8g19g
Valittu annoskoko1224g793kcal110.7g31.1g22.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna612g397kcal55.4g15.6g11.2g4.8g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604