Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 5465g2485kcal2.2g601.6g1.1g3.8g
Mansikka 2732g1271kcal13.7g229.5g5.5g51.9g
Sokeri 437g1774kcal0g436.7g0g0g
Mannasuurimo 1366g4320kcal139.2g868.9g15g47.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19701kcal310.2g4273.4g43.2g207g
Valittu annoskoko10000g9851kcal155.1g2136.7g21.6g103.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4925kcal77.6g1068.4g10.8g51.8g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970