Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g350g88kcal3.9g17.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g44g15kcal1.8g1.5g0.2g2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 210g290kcal39.4g0g14.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Vesi613g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g829kcal92.4g38.2g33.6g4g
Valittu annoskoko1225g415kcal46.2g19.1g16.8g2g
Annoskoko puolitettuna613g207kcal23.1g9.6g8.4g1g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994