Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile700g931kcal133g4.9g42g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g368g1029kcal66.1g1.8g84.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g158g441kcal29.9g0g34.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g4802kcal458g13.4g322.2g0g
Valittu annoskoko1225g2401kcal229g6.7g161.1g0g
Annoskoko puolitettuna613g1201kcal114.5g3.4g80.6g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731