Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 234g177kcal4.4g36g0.5g2.3g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)146g175kcal29.2g0g5.1g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)467g215kcal15g22.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g1178kcal99.4g124.6g25.6g7.4g
Valittu annoskoko1225g589kcal49.7g62.3g12.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna613g295kcal24.9g31.2g6.4g1.9g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339