Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)39g32kcal1.3g7.5g0.4g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g563g82kcal0g19.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Pasta 3-viljan (Torino)51g177kcal7.6g33.4g1.3g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2453g1625kcal109.4g141.6g66.4g16.2g
Valittu annoskoko1226g813kcal54.7g70.8g33.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna613g406kcal27.4g35.4g16.6g4.1g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156