Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt313g144kcal10g15g4.7g0g
Ruokasuola jodioitu 4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 250g194kcal43.9g0g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 313g238kcal5.9g48.5g0.6g3.1g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g7.8g53kcal0.1g0.1g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2455g1323kcal121.8g140g26.2g7.4g
Valittu annoskoko1228g662kcal60.9g70g13.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna614g331kcal30.5g35g6.6g1.9g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519