Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Appelsiini, kuorittu 200g94kcal1.1g17.8g0.6g4.2g
Salaatti, jäävuori tuore400g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Kurkku 140g15kcal0.8g2g0.1g1g
Halloumi-juusto light, 100g100g220kcal27g1g12g0g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.3g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen14g26kcal0.1g6.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g1327kcal155.2g89g34g20.4g
Valittu annoskoko1228g663kcal77.6g44.5g17g10.2g
Annoskoko puolitettuna614g332kcal38.8g22.3g8.5g5.1g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029