Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)334g1167kcal45g218.8g9.7g10.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 300g128kcal10.1g14.4g3g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl116g153kcal15.2g0.3g9.6g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)60g216kcal13.8g0g18g0g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Purjosipuli, annos 20g13g2.5kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 267g855kcal71.4g0g63.9g0g
Ketsuppi, Pirkka11g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g5133kcal314g484.2g209.4g26.4g
Valittu annoskoko1228g2566kcal157g242.1g104.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna614g1283kcal78.5g121.1g52.4g6.6g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158