Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 280g620kcal49g0g47.6g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)350g105kcal3.5g21g0.7g3.5g
Spagetti, Barilla154g539kcal18.5g111.2g2.3g4.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattisalsa 21g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2457g2928kcal150.8g300.4g124.8g27.6g
Valittu annoskoko1229g1464kcal75.4g150.2g62.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna614g732kcal37.7g75.1g31.2g6.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704