Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 2443g1671kcal352.8g0g26.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g489g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Appelsiini, kuorittu 1629g767kcal9.1g145g4.9g34.2g
Salaatti, jäävuori tuore3257g326kcal35.8g26.1g6.5g32.6g
Kurkku 1140g125kcal6.4g16g1.1g8g
Halloumi-juusto light, 100g814g1792kcal219.9g8.1g97.7g0g
Hunaja 114g377kcal0.6g92.1g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen114g214kcal0.6g51.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10805kcal1263.2g724.6g277.6g166.2g
Valittu annoskoko10000g5403kcal631.6g362.3g138.8g83.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2701kcal315.8g181.2g69.4g41.6g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029