Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1284g271kcal15.4g43.6g2.6g27g
Porkkana, keitetty, suolaton 978g326kcal6.2g55.5g2g25.4g
Parsakaali, keitetty, suolaton 408g143kcal18.8g7.9g1.2g10.2g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Vesi4483g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g98g129kcal2.5g23g2.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2445g4059kcal464.5g0g244.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g31g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10006kcal1022g287g507.8g134.6g
Valittu annoskoko10000g5003kcal511g143.5g253.9g67.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2502kcal255.5g71.8g127g33.7g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974