Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2934g3227kcal228.8g528g14.7g234.7g
Peruna, keskikokoinen 60g2086g1252kcal31.3g271.2g2.1g18.8g
Purjosipuli 456g105kcal8.3g11g0.9g9.6g
Persilja 65g18kcal0.9g0.7g0.1g5.2g
Sitruunamehu, laimentamaton65g14kcal0.2g1g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g130g1147kcal0g0g130.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g39g37kcal0.4g7.1g0g0g
Valkosipuli 52g57kcal4.1g8.5g0.3g1.1g
Paprika punainen 1304g382kcal12.3g58.7g5.2g24.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1565g157kcal17.2g12.5g3.1g15.6g
Feta, Arla Apetina 3%1304g1434kcal234.7g26.1g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15656kcal1076.4g1849.6g391.8g619.8g
Valittu annoskoko10000g7828kcal538.2g924.8g195.9g309.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3914kcal269.1g462.4g98g155g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449